Wij combineren 24 jaar best-practice-ervaring in onze eigen DataOps-aanpak, inclusief Agile, DevOps en Datamanagement-principes. Met deze aanpak ontzorgen wij onze klanten volledig en blijven zij volledig in control van hun eigen data.

HIBRID Conclusion zorgt voor betrouwbare informatiecontinuïteit in vier concrete stappen:


Stap 1: voortraject

Door middel van een voortraject stelt HIBRID Conclusion met de klant vast aan welke doelstellingen het beoogde datafundament moet bijdragen. Hierbij kijken we naar wat de klant zelf al heeft bereikt, waar verbeterpotentieel zit en welke mijlpalen binnen welke tijdslijnen bereikt moeten worden. Dit vormt de blauwdruk van de architectuur en de DataOps-diensten die hierop worden aangesloten.


Stap 2: onboarding

Wanneer de informatieproducten en de daarmee gewenste data-architectuur helder zijn gedefinieerd, voeren wij onze onboarding uit. Dit is de inrichting van (eventueel een on-premise dataplatform in combinatie met) een cloud infrastructuur (‘as code’) en de aansluiting op het Data Control Center met al zijn tooling en processen. Hierbij passen we onze standaardapplicaties toe voor monitoring & alarming, richten we een servicemanagement-omgeving in met eventueel een webportaal en bouwen we de connecties die nog niet gelegd zijn.


Stap 3: inrichting diensten

Als de basis voor de dienstverlening is gelegd, rollen we de verschillende diensten voor beheer en doorontwikkeling uit. De skilled service desk houdt de systemen en flows in de gaten en zitten klaar voor vragen en verstoringen. De extra diensten die additioneel op de standaard dienstverlening worden geleverd, zijn afhankelijk van het niveau van ontzorging.


Stap 4: ontzorging

Wanneer alle diensten zijn ingericht en het Data Control Center actief is, gaat de ontzorging van start conform de noodzakelijke Service Level Agreements. Deze variëren van beschikbaarheid tijdens kantooruren tot en met een (near) real-time beschikbaarheid van data. Dit maakt bij de klant de weg vrij voor de ontwikkeling van nieuwe producten die de strategische doelstellingen ondersteunen.


Onze belofte

Onze-belofte

Meer informatie?

Wil je weten wat HIBRID Conclusion kan betekenen voor een betrouwbare informatiecontinuïteit in jouw organisatie? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Plan je adviesgesprek